Blizzard îndeamnă fanii să treacă pe serverele de Wow Classic, Herod

Blizzard îndeamnă fanii să treacă pe serverele de Wow Classic, Herod

Cozile de conectare care depășesc 10.000 de jucători sunt deja la ordinea zilei pentru Blizzard, fapt ce trebuie rezolvat mai ales pentru masa largă de oameni ce își doresc să se joace.

Jucătorii de World of Warcraft care intenționează să între pe Wow Classic își pot rezerva sloturi pe servere înaintea lansării oficiale de la sfârșitul acestei luni, Blizzard în urma numărului de precomenzi pregătindu-și artileria de servere spre ai ține pe jucători conectați în același timp. În urma unei postări pe blog-ul Blizzard, dezvoltatorul a îndemnat jucătorii să își rezerve din timp un slot de pe tărâmul PvP Herod să treacă la noul Stalagg, deoarece jocul va avea un ritm uriaș de creștere ceea ce va duce la suprapopularea serverelor.

Dacă toți jucătorii existenți pe acest server vor rămâne pe un singur slot, cozile de conectare vor ajunge să depășească 10.000 de conexiuni simultane, ceea ce va duce la un haos total și la mulți nervi din partea fanilor. “În prezent există foarte mulți jucători pe Herod și dorim să îi încurajăm să se mute și pe Stalagg pentru a evita lagul și a le deschide porțile tuturor celor interesați să se joace. Astfel, populația de jucători va fi răspândită uniform înainte de lansare, ceea ce va oferi o experiență foarte bună de joc.”.