Warcraft 3: Reforged se apropie de lansare

Warcraft 3: Reforged se apropie de lansare

Comunitatea Blizzard, deși își așteaptă cu pași repezi un Warcraft IV, se pare că nu vor avea parte prea curând de o continuare a jocului, în schimb vor primi Warcraft III: Reforged. Mai exact, vechiul și mult îndrăgitul Warcraft III din 2002 va primi un remake din partea dezvoltatorilor spre ai bucura pe fani și a le readuce aminte de copilărie și totodată cei tineri de astăzi vor putea descoperi începuturile jocurilor de strategie, care au reușit să se facă cu adevărat remarcate în lumea gaming-ului.

Potrivit informațiilor noul Warcraft III: Reforged va avea întreg motorul grafic refăcut, ceea ce va duce la noi mecanici de joc și la o experiență mult mai plăcută de gameplay. Totodată, jocul va fi adus la zi, suferind modificări inclusiv în poveste, întocmai pentru a corespunde cu evenimentele din World of Warcraft. Nu vă așteptați însă la modificări semnificative, Blizzard dorind să păstreze în continuare multe elemente din clasicul Warcraft III.

La momentul de față nu se știe o dată oficială de lansare, însă estimăm că până la jumătatea anului viitor să îl putem avea deja în librăriile noastre de jocuri. Noul joc poate fi pre-cumpărat încă de pe acum pentru 30 de euro de pe site-ul oficial Blizzard, iar pentru cei care nu au reușit să îl joace la vremea lui, o să rămână surprinși să descopere un joc de strategie foarte bun, printre ultimele și cele mai bune de acest gen. Este un pic cam scump pentru cei care au jucat Warcraft III în 2002, însă modificările aduse merită fiecare bănuț.

Totodată fanii așteaptă și lansarea Diablo Immortal, versiunea Diablo pentru telefoanele mobile, avându-și acțiunea între Diablo II și Diablo III. Jocul va prinde foarte bine printre împătimiții seriei, mai ales pe telefon, unde portabilitatea este la mama ei.