Blizzard lucrează la un joc în stilul Pokemon Go bazat pe Warcraft

Blizzard lucrează la un joc în stilul Pokemon Go bazat pe Warcraft

În pofida reacției negative la Diablo Immortal, există un entuziasm real pentru dezvoltarea jocurilor mobile din partea Blizzard, lucru care nu este deloc bun mai ales pentru fanii companiei obișnuiți cu PC-ul ca platformă principală de gaming.

Un mare raport de investigații despre “trecutul, prezentul și viitorul Diablo” a apărut astăzi pe Kotaku, săpând în istoria dezvoltării Diablo 4 și spunând de asemenea despre starea lucrărilor în cadrul Blizzard. Investigația a venit cel mai probabil în urma atacului împotriva Diablo Immortal, un joc mobil anunțat cu mare dezamăgire pentru fanii companiei la Blizzcon, dând de înțeles totodată că jocul nu va fi deloc la fel ca cel pentru PC. Fanii Diablo au fost foarte dezamăgiți de anunțul Immortal, pe când alții au fost foarte entuziaști și prea puțin dezamăgiți de jocurile mobile în general. “Reacția din cadrul companiei la Immortal este foarte diferită față de reacția jucătorilor cu privire la companie de acum ceva timp”. “O parte din fani consideră că cei de la Blizzard s-au axat mai mult pe dezvoltarea de proiecte mai mici, proiecte care ar putea de asemenea să aducă o serie de monetizări din urma telefoanelor mobile”.

Pokemon Go este unul dintre cele mai populare jocuri printre angajații Blizzard, până și statuia B lizzard reprezintă un Pokestop în care se pot face o mulțime de acțiuni. Sursele spun de asemenea că cei de la Blizzard ar trimite semnale precum că o echipă de dezvoltatori lucrează la trecerea Warcraft într-un concept Pokemon Go. De asemenea, aceste informații nu sunt oficiale, însă cine știe ce surprize ne mai pregătesc cei de la Blizzard.