Overwatch poate fi jucat gratuit până pe 4 decembrie

Overwatch poate fi jucat gratuit până pe 4 decembrie

Overwatch poate fi jucat gratuit până pe data de 4 decembrie. Blizzard oferă tuturor fanilor un mic cadou înainte de sărbători, lăsându-i liberi să încerce experiența overwatch gratuit direct pe platforma lor. Jocul va fi doar free-to-play nu și free-to-keep ceea ce înseamnă că nu îți va rămâne în librăria de jocuri după terminarea celor patru zile. Dacă va plăcut și vreți să continuați să vă jucați, pentru doar  15 – 20 de dolari în ediție standard, jocul poate fi achiziționat.

Intrarea în lumea Overwatch vă va oferi acces la 31 de eroi, începând de la lunetiști experimentați până la ingineri pitici pregătiți să atace în orice moment. Fiecare erou are propriul set de abilități, precum și un backstory personalizat (ca să nu mai vorbim de o multitudine de cinematice care se extind pe propriile lor îndrumări).

Pentru a descărca gratuit Overwatch, trebuie doar să te înscrii pe battle.net, să descarci clientul dedicat și să apeși pe butonul de instalare. Grafica cartoony a jocului nu vă va pune prea mult la treabă procesorul și placa grafică, așa că nu vă temeți în această privință, aproape orice calculator îl poate rula. Singurul dezavantaj ar fi că jocul ocupă cam 30 de GB spațiu de stocare, însă asta nu cred că reprezintă neapărat o problemă pentru HDD-urile mai noi care sunt de sute de GB.