Fostul vicepreședinte de la Xbox, Mike Ybarra se alătură Blizzard

Fostul vicepreședinte de la Xbox, Mike Ybarra se alătură Blizzard

Fostul vicepreședinte Xbox, Mike Ybarra, se va alătura Blizzard luna viitoare. Știrea a fost anunțată chiar pe pagina oficială de Twitter a lui Mike, la doar câteva săptămâni după ce a anunțat că va părăsi Microsoft după aproape 20 de ani.

Mai exact, pe data de 4 noiembrie Ybarra se va alătura comunității Blizzard cu funcția de vicepreședinte executiv și director general, ajutând astfel compania să își revină după controversele din ultimele 12 luni, având mari probleme de la anunțarea jocului Diablo pentru platformele mobile și până la tratamentul aplicat în cadrul turneului Grandrth Heartstone, în urma protestelor din Hong Kong. Venirea lui Mike ca vicepreședinte și director în compania Blizzard nu are decât să aducă doar beneficii pentru comunitate, fiind considerat unul dintre cei mai buni în domeniul dezvoltării jocurilor video.

Ybarra și-a început activitatea în anul 2000 când s-a alăturat comunității Microsoft, fiind promovat până la finalul carierei sale ca director general al Xbox Live în 2009. Între timp a devenit vicepreședinte corporativ al jocurilor de noroc în 2017. Sosirea sa la Blizzard vine cu o serie de plecări din cadrul companiei, printre care se află și Mike Morhaime ce a părăsit compania în luna ianuarie.