Blizzard confirmă plecarea foștilor regizori Hearstone și Heroes of the Storm

Blizzard confirmă plecarea foștilor regizori Hearstone și Heroes of the Storm

Dustin Browser, Eric Dodds și Jason Chayes au părăsit comunitatea Blizzard la scurt timp după anularea unui “trăgător” de pe StarCraft.

BlizzCon are loc în acest weekend, iar anul acesta compania a promis că va fi unul dintre cele mai spectaculoase evenimente petrecute vreodată, din câteva motive. Unul dintre motive este categorizat de anunțarea Diablo 4 și Overwatch 2, printre care se vor discuta și anumite aspecte cu privire la pedeapsa oferită de Blizzard marelui jucător de Heartstone, Chung “blitzchung” Ng Wai, pentru protestul din cadrul interviului “eliberați Hong Kong”.

Căderea celor trei regizori a inclus pierderea multor jucători de Heartstone, fiind considerați bază în tot ceea ce ține povestea minunatului titlu. Compania a primit de asemenea o serie de remarci din partea fanilor din America de Nord, afectând astfel imaginea promovării jocului.

“Da, Eric, Dustin și Jason au luat decizia de a pleca din companie în urmă cu câteva luni. Au fost și vor fi considerați pentru totdeauna membri ai familiei Blizzard și ne-a făcut o deosebită plăcere să lucrăm cu ei de-a lungul anilor. Ne dorim să aibă parte de un viitor cât mai bun”, a confirmat Blizzard într-o declarație de presă.

“Acestea fiind spuse, vrem să ne asigurăm că este clar pentru jucători că dezvoltarea jocurilor Blizzard vor fi în continuare pe aceeași linie de dezvoltare și că ceea ce s-a întâmplat a fost mai de grabă o schimbare pentru companie”.

Este de asemenea surprinzător cum trei dintre cele mai importante nume din industria Blizzard au plecat din companie neobservate atât de mult timp, urmând cel mai probabil să nu se facă nici un alt demers pentru ai readuce înapoi pentru a repune încrederea fanilor în ceea ce vrea Blizzard să dezvolte pe viitor.