Diablo IV duce franciza într-o direcție mult mai întunecată

Diablo IV duce franciza într-o direcție mult mai întunecată

Directorul jocului Diablo, Luis Barriga, a declarat că va fi lansat un demo pentru următorul Diablo IV în cadrul BlizzCon din acest an, care va prezenta barbarul, vrăjitoarea și druida ca personaje principale.

Blizzard în cadrul ceremoniei de deschidere a convenției anuale BlizzCon de la Anaheim, de vineri, a prezentat noul joc Diablo IV. Diablo IV este o abordare mult mai întunecată în ceea ce privește franciza. Acțiunea se va desfășura într-un sanctuar întunecat adus parcă direct din iad. Diablo IV va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC însă din păcate nu avem și o dată de lansare furnizată de către Blizzard, deși este posibil ca jocul să vină mult mai devreme decât te-ai fi așteptat, ținând cont că va fi lansat pentru xbox one și play station 4 care nu mai au mult până să fie înlocuite.

Blizzard a pierdut puțin timp pentru a le oferi fanilor exact ceea ce și-au dorit, după o scurtă pauză de la scandalul din Hong Kong, compania a readus în discuție iar subiectul protestului, de data aceasta recunoscând  greșeala și cerându-și iertare.