Diablo a fost lansat pe GOG, fiind urmat de alți clasici Blizzard

Diablo a fost lansat pe GOG, fiind urmat de alți clasici Blizzard

GOG introduce un nou lot de jocuri vechi în lista sa masivă, unindu-și în mod neașteptat forțele cu Blizzard pentru a relansa jocuri clasice din biblioteca studioului. Pentru început, Diablo este acum disponibil pentru prima dată pe GOG și poate fi jucat așa cum era acum 20 ani.

” Am fost entuziasmați ca aceste jocuri unice și de demult cu semnificație istorică pentru companie și pentru jucători să fie disponibile pe platforma GOG, ceea ce ne face să fim foarte bucuroși să lucrăm cu partenerii noștri și să avem o colaborare de lungă durată”, a relatat Rob Bridenbecker, vicepreședintele Blizzard și producătorul executiv. ” Jucătorii noștri vor fi încântați să sară înapoi în istorie, pentru a juca aceste titluri clasice”, a mai adăugat acesta.

Veți avea acces la două versiuni de joc, prima este aproape identică cu versiunea din 1996, completată cu realizarea de versiuni compatibile cu clasicul Battle.net. Apoi, mai există și versiunea actualizată, care are compatibilitatea cu Windows 10 și care soluționează o mare parte dintre erori.

În continuare vor mai veni și multe alte jocuri Blizzard pe platforma GOG, însă va mai trece puțin timp până când le vom vedea în librăria magazinului. Jucătorii vor găsi inclusiv Wacraft  Orcs & Humans și Warcraft 2 pentru a putea fi jucate cu ușurință direct din platformă.