Diablo 3 sezonul 19 a apărut și este pregătit pentru marea înfruntare

Diablo 3 sezonul 19 a apărut și este pregătit pentru marea înfruntare

Confirmarea oficială a venit, Diablo 3 sezonul 19 s-a lansat pe data de 22 noiembrie. Surprinzător sau nu, noul sezon vine cu o grămadă de aventuri pentru pasionații jocului. O serie de elemente de gameplay schimbate fac ca noul sezon să țină jucătorii ore în șir conectați la serverele Blizzard. Deși data începerii sezonului 19 a venit un pic mai târziu față de celelalte sezoane, așteptarea a fost cu atât mai mare și mai puternică pentru împătimiții jocului.

Sutele de ore de gameplay te așteaptă să îți încerci norocul în noile aventuri pregătite pentru sezonul 19. O serie de noi aventuri te așteaptă să le descoperi alături de alți jucători. Blizzard a reușit să facă un cadou cu adevărat frumos înainte de sărbători pentru fanii Diablo 3, reușind să scoată în evidență noul sezon, așteptat de luni bune de către fanii jocului. Noul update aduce o grămadă de îmbunătățiri jocului, făcându-l să fie mult mai interactiv și mai atrăgător pentru jucători.

De la mobi mici la mobi mari, de la arme slabe la arme puternice și tot felul de astfel de lucruri oferă jucătorilor garanția unui gameplay de calitate, capabil să le capteze atenția pe întreaga perioadă a desfășurării acțiunii. Blizzard s-a implicat direct în aducerea acestui sezon și promite să nu se oprească aici, aducând în continuare noi elemente care să îi țină pe jucători aproape de monitor.

Deși majoritatea jucătorilor așteaptă cu nerăbdare Diablo 4, încă mai este suficient timp spre a explora și a identifica minunata lume Diablo 3.