Creatorii Diablo vorbesc despre trecutul și prezentul Blizzard, China și despre Diablo 4

Creatorii Diablo vorbesc despre trecutul și prezentul Blizzard, China și despre Diablo 4

Președintele J. Allen Brack, a deschis anul acesta BlizzCon 2019, cu scuze pentru cele întâmplate și cu o serie de relatări din întreaga istorie Blizzard. În pofida lansării World of Warcraft Classic și a anunțului Diablo 4 și Overwatch 2, anul acesta a fost dominat de o serie de concedieri, jocuri anulate și ligi de sport dar și de o controversă internațională care implică Hong Kong Heartstone în urma protestului realizat de Blitzchung.

Când s-a anunțat că fondatorii  Blizzard North și creatorii Diablo, David Brevik, Erich Schaefer și Max Schaefer vor participa la convenția fanilor Path of Exile weekendul trecut, a fost o ocazie rară de a discuta cu creatorii originali ai Diablo despre opiniile asupra Diablo 4, ultimele controverse ale Blizzard și o parte din ideile lor de colaborare cu editorii chinezi.

În urma discuțiilor a reieșit că nu sunt deloc mulțumiți de alegerea lansării Diablo Immortal pentru platformele mobile vânzând reacțiile fanilor și că întreaga companie ar fi trebuit să se axeze mai mult pe dezvoltarea jocului pentru calculatoare, spunând totodată că alegerea este strictă și că nu mai poate fi anulată în vreun fel. Totodată aceștia confirmă că Diablo IV pentru calculator va fi cu adevărat un joc pe care pasionații nu îl vor uita vreodată și pentru care întreaga echipă a contribuit cu idei și multă muncă în spate.