Blizzard angajează mai mulți dezvoltatori Diablo pentru a lucra la mai multe proiecte

Blizzard angajează mai mulți dezvoltatori Diablo pentru a lucra la mai multe proiecte

Blizzard nu oferă prea multe informații despre Diablo 4, dar jocul sigur va exista. Ultimul indiciu potrivit căruia un nou Diablo se află pe bancul de dezvoltare este venit din apelul trimestrial al câștigului Activision Blizzard, când COO Coddy Johnson a vorbit despre creșterea resurselor de dezvoltare ale Blizzard pentru Activision depunând opt la sută din totalul câștigurilor.

“Numărul de dezvoltare al Diablo va crește substanțial pe măsură ce echipele de dezvoltatori vor lucra la mai multe proiecte în curs de franciză, precum și lansarea Diablo Immortal”, a sus Johnson. Diablo Immortal, viitorul joc mobil Blizzard dezvoltat în parteneriat cu Netease, este singurul proiect confirmat de Diablo despre care știm mai multe informații față de Diablo 4 sau remasterizarea Diablo 2.

Johnson a menționat creșterea în alte domenii de dezvoltare pentru Blizzard, spunând că “investește în alte jocuri Warcraft”  și că “în general, managementul Blizzard va consolida rețeaua cu mai multe resurse decât până acum pentru a susține titluri mobile deja planificate, dar și multe alte versiuni de PC-uri și console, având că principal punct de pornire World of Warcraft.

“Alte jocuri Warcraft” ar putea face referire pur și simplu la Warcraft 3 Reforged și Wow Classic sau ar putea însemna mult mai mult. Judecând după ce a spus Activision acum ceva timp, fanii nu ar trebui să se aștepte să se lanseze noi jocuri Blizzard în 2019, chiar dacă sunt anunțate.